Nejaké otázky?

02 / 20 731 308

obchod@younghouse.sk

 

Spustili sme novú verziu web stránky


Spustili sme novú verziu web stránky

13.03.2013

V uhorkovej sezóne stavbárstva sme nezaháľali a pracovali sme na nových projekoch spolu s novou verziou web stránky. V čom je iná?

Najdôležitejšia zmena je, že sme pridali nové projekty rodinných domov pre r.2013. Projekty domov sú pre ľahkú orientáciu a ich pamätanie označené podobne ako veľkosti oblečenia (od najmenšieho XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL). Ceny nových domov sú výrazne atraktívnejšie a ich výstavba je teraz kratšia. Dosiahli sme to optimalizáciou plánovania výroby a projektovania. Výsledok bude, že váš nový dom je pre vás ešte lacnejší a pre nás menej náročný na výrobu.

Taktiž sa obohatila ponuka jednotlivých verzií domov (holodom, na kľúč, all inclusive). Viac o nových projektoch si môžte pozrieť v časti Projekty a ceny. Pri každom projekt sa nachádzajú na stiahnutie viaceré súbory, medzi nimi aj cenník všetých prevedení a položky zahrnuté v cene.

Ďalšou zmenou na stránke je pridanie časti "Pozemky", v ktorej ponúkame na predaj krásne stavebné pozemky v Hamuliakove, len 12km od Bratislavy. Neskôr búdú nasledovať pozemky v Dolných Lovčiciach pri Trnave.